Μέσι από άλλο... πλανήτη! (VIDEO)

Μέσι από άλλο... πλανήτη! (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ανθρώπινη υπόσταση, αλλά θεϊκές δυνάμεις. Με δύο εκπληκτικά γκολ στο τελευταίο τέταρτο γκρέμισε το γερμανικό τείχος που λέγεται Μανουέλ Νόιερ, ο Νεϊμάρ τελείωσε την δουλειά και το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν δίνει στους Καταλανούς το απόλυτο αβαντάζ για την πρόκριση στον τελικό του Βερολίνου.

Tο ένιωθε. Το ήξερε. Το φοβόταν. Το είπε στην συνέντευξη τύπου και αμαρτία ουκ είχε: «όταν ο Μέσι είναι σε φόρμα δεν υπάρχει καμία άμυνα στον κόσμο που μπορεί να τον σταματήσει». Για 77 λεπτά ο Μανουέλ Νόιερ προσπαθούσε να διαψεύσει τον τεχνικό του. Πότε με το πόδι, πότε με το χέρι, πότε με το κεφάλι, πότε μόνο και μόνο με την παρουσία του, το γερμανικό τείχος εμπόδιζε τους Καταλανούς να μετουσιώσουν σε γκολ την απόλυτη υπεροχή τους. 

Κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση του ΕΚΕΙΝΟΣ. Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα… πόδια του και να πει σε όλο τον κόσμο πως όσο η υπάρχει μπάλα αυτοί που θα παίρνουν τις «Χρυσές μπάλες» θα είναι αυτοί που την χαϊδεύουν με τα πόδια, όχι με τα χέρια. Κι αν το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι (77’) είχε ανθρώπινη υπόσταση, στο δεύτερο (80') εμφανίστηκε στο χορτάρι του «Καμπ Νόου» ο… D10S. Στην 100ή εμφάνιση στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Αργεντινός υπεράνθρωπος, κατέστρεψε το ανασταλτικό πλάνο του καλού του φίλου Πεπ Γκουαρντιόλα και με δύο γκολ υπέγραψε τον ημιτελικό με την Μπάγερν. Το 3-0 στις καθυστερήσεις από τον Νεϊμάρ, έκανε τον Πεπ να καταλάβει ότι αυτό το... πράγμα πολύ απλά δεν αντιμετωπίζεται!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στένγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο (89’ Μπάρτρα), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (87’ Ραφίνια), Ράκιτιτς (82’ Τσάβι), Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Μέσι. 

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μίλερ (79’ Γκέτσε), Σβαϊνσταϊγκερ, Λεβαντόφσκι.

Ο MVP: Θέλει και ρώτημα; Θέλει και ψάξιμο; Ο Λιονέλ Μέσι σε αυτό το ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ με τον Μανουέλ Νόιερ έβαλε την σφραγίδα του, εκεί που έπρεπε, όταν η μπάλα έκαιγε. 

Ο Αόρατος: Είχε τον περίεργο και άχαρο ρόλο να παίζει πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Ο φρενήρης ρυθμός έσκασε τον Μπάστιαν Σβαϊνσταϊγκερ, που δεν ακούμπησε μπάλα και ήταν η μαύρη τρύπα των Βαυαρών.

Η Στιγμή: Ο δάσκαλος και ο μαθητής. Δύο παλιοί συμπαίκτες. Δύο καλοί φίλοι. Μα πάνω από όλα δύο αυθεντικοί εκπρόσωποι του Barcelonismo. Η αγκαλιά ανάμεσα στον Λουίς Ενρίκε και τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν ήταν βάσει καταστατικού, αλλά μία ειλικρινής, αμοιβαία επίδειξη σεβασμού.

Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης: 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE