ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το παιδί μου απέβαλε πάνω σε καρέκλα στο Μακάρειο γιατί δεν είχε κρεβάτι» Σοκάρει η ομολογία τηλεθεάτριας (Βίντεο)

«Το παιδί μου απέβαλε πάνω σε καρέκλα στο Μακάρειο γιατί δεν είχε κρεβάτι»  Σοκάρει η ομολογία τηλεθεάτριας  (Βίντεο)

Με αφορμή την αυριανή απεργία στα δημόσια νοσηλευτήρια, από τέσσερις συνολικά κλάδους στον τομέα της υγείας, που διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων για την υποστελέχωση στα κρατικά νοσοκομεία, τηλεθεάτρια της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα», βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αφού μοιράστηκε την εμπειρία της στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ζήτησε από όλους να στηρίξουν γιατρούς και νοσηλευτές.

«Αυτή τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ», είπε η τηλεθεάτρια, εξιστορώντας το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όταν η κόρη της απέβαλε ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ήταν πεντέμιση μηνών και απέβαλε στην καρέκλα του νοσοκομείου και έτρεχαν τρεις νοσηλεύτριες και μία γιατρός να της βρουν κρεβάτι», εξήγησε η γυναίκα, περιγράφοντας την κατάσταση.

Μάλιστα η γιατρός που εφημέρευε στις 04:00 το πρωί, βρισκόταν στη μέση μία  άλλης γέννας στο χειρουργείο, εντούτοις κατέβαλε προσπάθειες και για την κόρη της.

Μοιραζόμενη την εμπειρία της στον αέρα, η γυναίκα θέλησε να εξηγήσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται με την υποστελέχωση στα δημόσια νοσηλευτήρια και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς προσωπικού για τους ασθενείς.

Η τηλεθεάτρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια γιατρό και νοσοκόμες, για όλα όσα προσπάθησαν να κάνουν για την κόρη της και ζήτησε να σταματήσει η ανθρωποφαγία, προκειμένου να στηρίξουν όλοι τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον κλάδο της δημόσιας υγείας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top