Νέα συνάντηση με τον ΥΠΟΙΚ θα έχουν οι επικεφαλής της Τρόικα

Νέα συνάντηση με τον ΥΠΟΙΚ θα έχουν οι επικεφαλής της Τρόικα

Συνεχίζουν σήμερα τις επαφές τους οι επικεφαλής της Τρόικα στο πλαίσιο της τρέχουσας αξιολόγησης.

Οι Γιάκομπ Φρις (Κομισιόν), Μαρκ Λούις (ΔΝΤ) και Φρανσέσκο Τρούτι (ΕΚΤ) αρχίζουν τις σημερινές επαφές τους, με συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου (09:00), ενώ στις 10:30 θα έχουν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας.

Το μεσημέρι θα έχουν νέα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, με τον οποίο θα συζητήσουν το επικαιροποιημένο μνημόνιο σε μια συνάντηση που προβλέπεται να διαρκέσει μέχρι το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσα στο επόμενο 24ωρο το πράσινο φως από την Τρόικα για το πλαίσιο αφερεγγυότητας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.