Γνωστό μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού σε ταινία της Sirina Productions

Γνωστό μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού σε ταινία της Sirina Productions

Πριν από 8 περίπου χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο έλαμπε, περπατώντας στις Ελλαδικές και διεθνείς πασαρέλες. Σήμερα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ερωτικής ταινίας, του γνωστού παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη.

Τα χρήματα ήταν πολλά και προφανώς το μοντέλο δεν μπορούσε να πει όχι, έτσι δέχτηκε να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην νέα πορνό ταινία του Σειρηνάκη.

Μάλιστα τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας, όπως γράφει το nasos blog, έγιναν μέρα μεσημέρι στα καλντερίμια στα Ματογιάννια της Μυκόνου, προκαλώντας σύγχιση σε ντόπιους και τουρίστες που περνούσαν από την περιοχή και σταματούσαν για να δουν τη δράση. 

Συνεπεία της περιέργειας του κόσμου, το συνεργείο διέκοψε πολλές φορές τα γυρίσματα, τα οποία ήταν 14ωρα και  κράτησαν για οκτώ ημέρες.

Όσο για την πρωταγωνίστρια, η οποία πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε ερωτική ταινία, λίγη υπομονή και θα μάθετε, με την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE