Γνωστό μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού σε ταινία της Sirina Productions

Γνωστό μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού σε ταινία της Sirina Productions

Πριν από 8 περίπου χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο έλαμπε, περπατώντας στις Ελλαδικές και διεθνείς πασαρέλες. Σήμερα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ερωτικής ταινίας, του γνωστού παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη.

Τα χρήματα ήταν πολλά και προφανώς το μοντέλο δεν μπορούσε να πει όχι, έτσι δέχτηκε να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην νέα πορνό ταινία του Σειρηνάκη.

Μάλιστα τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας, όπως γράφει το nasos blog, έγιναν μέρα μεσημέρι στα καλντερίμια στα Ματογιάννια της Μυκόνου, προκαλώντας σύγχιση σε ντόπιους και τουρίστες που περνούσαν από την περιοχή και σταματούσαν για να δουν τη δράση. 

Συνεπεία της περιέργειας του κόσμου, το συνεργείο διέκοψε πολλές φορές τα γυρίσματα, τα οποία ήταν 14ωρα και  κράτησαν για οκτώ ημέρες.

Όσο για την πρωταγωνίστρια, η οποία πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε ερωτική ταινία, λίγη υπομονή και θα μάθετε, με την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE