Τόρες: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για πρωτάθλημα – Θα τα δώσουμε όλα»

Τόρες: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για πρωτάθλημα – Θα τα δώσουμε όλα»

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Μάνου Τόρες.

Αναλυτικά:

«Το είπα πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Είμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το πρωτάθλημα. Είμαστε εκεί κοντά. Όχι στην κορυφή αλλά εκεί. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Έχουμε 10 τελικούς στα πλέι οφ και θα το παλέψουμε. Δουλεύω πολύ για να βοηθώ την ομάδα μου. Το αξίζω και με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου. Θα συνεχίσω με αυτό τον ρυθμό».

The post Τόρες: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για πρωτάθλημα – Θα τα δώσουμε όλα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE