Δρ Καραγιάννης: «Κάποιες από τις απειλές με ανησύχησαν - Θα παραιτηθώ μόνο αν...»

Δρ Καραγιάννης: «Κάποιες από τις απειλές με ανησύχησαν - Θα παραιτηθώ μόνο αν...»

Σε ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» απάντησε ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης, με την ειλικρίνεια με τον διακρίνει.

Ο κ Καραγιάννης μίλησε για το τέλος του κέρφιου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το βλέπω προς το τέλος του μήνα αν όλα πάνε καλά. Εκείνο που πρέπει να έχουμε πάντα έγνοια είναι το γεγονός της ύπαρξης του μεταλλαγμένου στελέχους».

Σχετικά με τα sms που έχουν κουράσει τους πολίτες, ο Δρ Καραγιάννης παραδέχθηκε θα ήθελε να διατηρηθούν τουλάχιστον για το δεκαπενθήμερο σταθεροποίησης των μέτρων χαλάρωσης.

Δήλωσε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες που παρέχει και πως έχει δεχτεί πολλές απειλές όλο αυτο διάστημα. Όσο για τον λόγο που θα έδινε παραίτηση; «Μόνο αν μου το ζητούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Υπουργός Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά

Δείτε το απόσπασμα από το «Με αγάπη Χριστιάνα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE