ΠΑΡΑ-THEMA

«Καρφώνει» ο Ματσάκης: «Σπίτι τους όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της τραγελαφικής κατάστασης»

«Καρφώνει» ο Ματσάκης: «Σπίτι τους όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της τραγελαφικής κατάστασης»

Τα καρφιά τους ρίχνει ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, στους υπεύθυνους του συστήματος υγείας με την πρόσφατη ανάρτηση του να είναι αρκετά αιχμηρή.

Ο ιατροδικαστής ανάρτησε σήμερα Παρασκευή 8/1, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων για το δεύτερο lockdown στην Κύπρο. Ο ίδιος αναφέρει ότι το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι καταρρέει το σύστημα υγείας, στην στιγμή που υπάρχουν όπως λέει 4,000 διαθέσιμες κλίνες ενώ οι εισαγωγές ασθενών κορωνοϊού είναι 200.

«ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΓΕΣΥ ;;;!!! Το ΓΕΣΥ έχει περίπου τρεις με τεσσερεις χιλιάδες κλίνες στην διάθεση του σε κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτηρια. Έχει βεβαίως και τον ανάλογο εξοπλισμό και προσωπικό. Σε έκτακτη αναγκη αυτοί οι αριθμοί μπορεί να αυξηθούν σημαντικά. Το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥΠΥ και ο ΟΑΥ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι με περίπου 200 εισαγωγές λόγω κορονοιου , το Σύστημα Υγειας της Κύπρου κινδυνεύει με κατάρρευση ! ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ . Προσωπικά πιστευω ότι ισχύουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ! Μ.Ματσακης Ιατροδικαστής» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top