Πέθανε από κορωνοϊό η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ

Πέθανε από κορωνοϊό η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ

Η μητέρα του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος είχε πέσει θύμα επίθεσης με νευροτοξικό παράγοντα στις 4 Μαρτίου 2018 στο Σόσλμπερι του Λονδίνου μαζί με την κόρη του Γιούλια, πέθανε σήμερα στην πόλη Γιαροσλάβλ σε ηλικία 92 ετών.

Αυτό μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την ανιψιά του Σκριπάλ, Βικτόρια.

Σύμφωνα με την ανιψιά του, η μητέρα του Σκριπάλ, Γιελένα, νοσηλευόταν από τις 30 Δεκεμβρίου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE