Πετράκης, Μπεργκ και πάει λέγοντας: Ανελέητο «ΚΡΑΞΙΜΟ» και όταν εκτίθενται… τα σβήνουν!

Πετράκης, Μπεργκ και πάει λέγοντας: Ανελέητο «ΚΡΑΞΙΜΟ» και όταν εκτίθενται… τα σβήνουν!

Έχει πλάκα να παρακολουθείς τα οπαδικά σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Στο ντέρμπι του Τσιρείου για παράδειγμα, στο Α΄ ημίχρονο, όταν ο Απόλλωνας έχανε από την Ανόρθωση με 0-2, με την “Κυρία” να έχει κυριαρχήσει, ο Γιάννης Πετράκης άκουσε… τα εξ αμάξης από πολλούς οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας.

Στο Β΄ ημίχρονο όταν το γύρισε, το τροπάριο άλλαξε και πολλοί από αυτούς που έκραζαν στο 0-1 και στο 0-2, έσπευσαν να διαγράψουν τα σχόλια τους!

Αυτό βέβαια συμβαίνει με τους οπαδούς ΟΛΩΝ των ομάδων ανεξαιρέτως!

Θυμάστε νομίζουμε πριν μερικές εβδομάδες τι άκουγε ο Μπεργκ…

Μόνο… “ταβερνιάρη” δεν τον αποκάλεσαν τον άνθρωπο, μέχρι που κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και “γύρισε ο διακόπτης”!

Τα ίδια πάνω-κάτω και με τον Κετσπάγια όποτε χάνει η Ανόρθωση.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και πολλές ψύχραιμες οπαδικές φωνές. Πάλι καλά να λέμε…

Τουλάχιστον την επόμενη φορά, όσοι… «ηδονίζονται» από το ανάθεμα, τη μίρλα και την ισοπέδωση των πάντων, ας περιμένουν πρώτα να τελειώνει ένα ματς και μετά να αρχίζουν – εκ του ασφαλούς – να γράφουν τα σχόλια τους.

Ι.Ι.

The post Πετράκης, Μπεργκ και πάει λέγοντας: Ανελέητο «ΚΡΑΞΙΜΟ» και όταν εκτίθενται… τα σβήνουν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.