«Στραπάτσο» για Μπενφίκα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Στραπάτσο» για Μπενφίκα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Στραπάτσο» για την Μπενφίκα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σάντα Κλάρα για τη 12η αγωνιστική της Primeira Lega και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Μπενφίκα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σάντα Κλάρα για τη 12η αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει στο -2 από τα «λιοντάρια» και να μπει με μεγαλύτερες αξιώσεις στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βρεθούν στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις.

Οι «αετοί» προηγήθηκαν με τον Νούνιες στο 33’, χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσαν με την ισοφάριση του Καρντόσο στο 60΄, χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν στο επόμενο μισάωρο.

Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά, η 12η αγωνιστική:

Σάββατο 2/1
Σπόρτινγκ-Μπράγκα 2-0
(54′ Γκονσάλβες, 78′ Μιγκέλ Λουίς)

Κυριακή 3/1
Τοντέλα-Φαμαλικάο 1-0
(53′ Γκονσάλες)

Μαρίτιμο-Μποαβίστα 0-0

Πάσος Φερέιρα-Ρίο Αβε 2-0
(24′, 56 Ντόουγκλας)

Πόρτο-Μορεϊρένσε 3-0
(22′ πεν. Ολιβέιρα, 88′ Μαρτίνες, 90′ Εβανίλσον)

Δευτέρα 4/1
Σάντα Κλάρα-Μπενφίκα 1-1
(60′ Καρντόσο-33′ Νούνιες)

Ζιλ Βισέντε-Μπελενένσες 0-0

Πορτιμονένσε-Φαρένσε 23:15

Πέμπτη 21/1
Γκιμαράες-Νασιονάλ 22:15

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Στραπάτσο» για Μπενφίκα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE