Ανακοινώθηκαν 342 νέα κρούσματα και 53 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν 342 νέα κρούσματα και 53 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 342 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 135.456, εκ των οποίων το 52,4% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 5.343 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 40.024 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 469 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 67 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 857 ασθενείς.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν 53 ακόμα θάνατοι, με το συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 4.606.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE