Ελλάδα: Μηχανάκι καρφώθηκε σε κολώνα - Νεκρός 35χρονος

Ελλάδα: Μηχανάκι καρφώθηκε σε κολώνα - Νεκρός 35χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από τροχαίο δυστύχημα ένας άνδρας στη Ρόδο.


Ο 35χρονος άνδρας με καταγωγή από τον Αρχάγγελο κινούνταν με το δίκυκλό του επί της Ρόδου – Λίνδου με κατεύθυνση προς την Αφάντου, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού, σε διαχωριστική νησίδα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Μηχανάκι καρφώθηκε σε κολώνα στη Ρόδο - Νεκρός 35χρονος

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE