Θάνατος άνδρα στην Ομόνοια: Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Θάνατος άνδρα στην Ομόνοια: Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Το σενάριο ότι έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού που εξελίχθηκε σε τραγωδία ενισχύουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής από το διαμέρισμα στην Ομόνοια, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας.

Ο άνδρας, που κατά πληροφορίες είναι Αμερικανός, εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb), όταν ο τελευταίος βρέθηκε στον χώρο, προκειμένου να τον καθαρίσει.

Το θύμα εντοπίστηκε στο κρεβάτι δεμένο ελαφρά στα χέρια με τη ζώνη από το μπουρνούζι του και έφερε μια σακούλα στο κεφάλι. Από τη πρώτη στιγμή το σενάριο που εξετάστηκε, είναι να έχασε τη ζωή του στο πλαίσιο κάποιου ερωτικού παιχνιδιού. Και αυτό, γιατί από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως χθες το βράδυ εισήλθε στον χώρο μόνος του και παρέμεινε σε αυτόν χωρίς να τον επισκεφθεί κανείς. Παράλληλα, το διαμέρισμα δεν ήταν αναστατωμένο και το κρεβάτι ήταν στρωμένο.

Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης (12/3) ο άνδρας έφθασε στο διαμέρισμα και ήταν εμφανώς υπό την επήρεια είτε ουσιών είτε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει στο σπίτι και να καλέσει για βοήθεια τον ιδιοκτήτη.

«Ήρθε το συνεργείο καθαρισμού να ετοιμάσει το διαμέρισμα για τους επόμενους επισκέπτες, μπήκε μέσα, είδε τον άνδρα νεκρό και κάλεσε την αστυνομία» δήλωσε ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE