Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν αφορά ιερέα της Μητρόπολης δημοσίευμα για κακοποίηση ανήλικης

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν αφορά ιερέα της Μητρόπολης δημοσίευμα για κακοποίηση ανήλικης

Δεν αφορά κοινότητα ή ιερέα της Μητρόπολης, δημοσίευμα ιστοσελίδας, σε σχέση με φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση τρίχρονου κοριτσιού από ιερέα και πατέρα, διευκρινίζει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση της, που εξέδωσε πριν από λίγο, η Μητρόπολη Λεμεσού αναφέρει πως, σε σχέση σημερινό δημοσίευμα του Sigmalive, το οποίο φέρει τον τίτλο «Υπόθεση φερόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης τρίχρονου από ιερέα και πατέρα», στην ευρύτερη περιοχή Λεμεσού, «επιθυμεί να πληροφορήσει ότι το θέμα δεν αφορά κοινότητα ή ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην ευρύτερη Επαρχία Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση του τρίχρονου κοριτσιού, μετά που αυτό παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά.

Αναφέρεται δε ότι ο ιερέας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, έχει τεθεί σε αργία από την αρμόδια Μητρόπολη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.