Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
To Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, ενημερώνει όλους τους δικαιούχους του ΓεΣΥ ότι, λόγω της καθυστέρησης της έναρξης λειτουργίας του συστήματος πληροφορικής του ΓεΣΥ για τους φυσιοθεραπευτές, υπάρχει πιθανότητα για πολλές από τις παθήσεις που χρήζουν φυσιοθεραπείας και παρά την έκδοση παραπεμπτικού από τον θεράποντα ιατρό, να μην μπορούν οι φυσιοθεραπευτές/τριες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Παράλληλα αναφέρουν ότι για το πρόβλημα αυτό, δεν ευθύνονται οι επαγγελματίες υγείας αλλά ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας.
AΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις