ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αυτό το σημείο μεταφέρθηκε η μονάδα rapid test του My Mall

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αυτό το σημείο μεταφέρθηκε η μονάδα rapid test του My Mall

Αλλαγή στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τη μονάδα δειγματοληψίας ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο My Mall, είχαμε το μεσημέρι, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μετακίνηση της στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, λόγω άρνησης της διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου να επιτρέψει τη λειτουργία της εντός του χώρου στάθμευσης, η μονάδα δειγματοληψίας λειτούργησε σε σημείο έξω από το χώρο στάθμευσης του My Mall, αντί στο σημείο που είχε καθοριστεί χθες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να την εντοπίσουν και να γίνει μικρός αριθμός δειγματοληψιών.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο αποφάσισε όπως η μονάδα δειγματοληψίας μεταφερθεί για το υπόλοιπο της ημέρας (μέχρι τις 17:00) έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ενισχύοντας το σταθμό δειγματοληψίας που ήδη λειτουργεί εκεί από τις 08:30.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα, στη Λεμεσό, σημείο δειγματοληψίας λειτουργεί και στο Limassol Shopping Centre (πρώην Ορφανίδης), επίσης μέχρι η ώρα 17:00.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE