Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της

Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της

Ανάρτηση από την ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου…

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Για την 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ του Πρωταθλήματος, αυτή την Κυριακή στις 14:30, η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ αντιμετωπίζει τον ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ σε ένα εκτός έδρας ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των ΘΥΡΩΝ αγώνα, στο Λεβέντειο Γήπεδο Εθνικού Δευτεράς!
Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να μπουν στην λίστα των 30 φιλάθλων που θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, λόγω της αποτυχίας του μοντέλου με την κλήρωση, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με ένα από τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου!
Για τους υπόλοιπους από το σπίτι με την βοήθεια των φίλων στο Omonoia Radio θα μπορέσουμε ακόμη μια φορά να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον αγώνα ραδιοφωνικά!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

The post Η ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου για το επόμενο εκτός έδρας κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE