«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από το τμήμα πετόσφαιρας της ΑΕΛ…

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, είναι μια ημέρα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στην κατανόηση και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η αναπηρία δεν είναι απλώς ένα βιολογικό ή κοινωνικό φαινόμενο αλλά ένα παγκόσμιο ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προτεραιότητα ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να απολαμβάνουν πρόσβαση στην κοινωνία σε ίση βάση με άλλα άτομα. Ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία, στα μέσα μεταφοράς, στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή. Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή ως ενεργοί πολίτες».

The post «Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE