Το… ΣΗΚΩΣΕ η ομάδα του Σιέλη και ΑΝΕΒΗΚΕ κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το… ΣΗΚΩΣΕ η ομάδα του Σιέλη και ΑΝΕΒΗΚΕ κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στη Jeju United είναι αυτή τη σεζόν ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, Βαλεντίνος Σιέλης, όπου από σήμερα Κυριακή (01-11-2020) πανηγυρίζει μαζί με όλους στον σύλλογο το πρωτάθλημα της ομάδας στη Β’  κατηγορία Νοτίου Κορέας, καθώς και την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία.

Αν και δεν είχε μπόλικες συμμετοχές για διάφορους λόγους ο Σιέλης, εντούτοις, όπως θα δείτε και στο υλικό που ανάρτησε η Jeju United στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook ήταν ο Κύπριος παίκτης στα πανηγύρια που ακολούθησαν του σημερινού νικηφόρου εντός έδρας αγώνα επί της Seoul E-Land FC με 3-2.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η Jeju United στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια με 57 βαθμούς, με τη Suwon FC στη 2η θέση με 51 και τη σημερινή της αντιπαλο στην 3η με 38.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς:

 

The post Το… ΣΗΚΩΣΕ η ομάδα του Σιέλη και ΑΝΕΒΗΚΕ κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE