Η επίσημη θέση της αστυνομίας για την καταγγελία σε ψησταριά και το εξώδικο σε οικογένεια – ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσημη θέση της αστυνομίας για την καταγγελία σε ψησταριά και το εξώδικο σε οικογένεια – ΒΙΝΤΕΟ

Αναφερόμενος στο περιστατικό για την λεκτική επίθεση σε αστυνομικούς που σημειώθηκε μετά από εξώδικο πρόστιμο σε ψησταριά στην Κύπρο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, τονίζοντας πως τα μέλη της Αστυνομίας έχουν οδηγίες να ασκούν τα διατάγματα όπως είναι καταγεγραμμένα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο κ. Ανδρέου είπε πως υπάρχουν εξαιρέσεις οι οποίες αν προβλέπονται από τα διατάγματα δεν θα καταγγέλλεται οποιοσδήποτε.  

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου δήλωσε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν απαλλάσσονται από τα διατάγματα επειδή ήταν μέλη της οικογένειας, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε πως αυτό συμβαίνει σε ένα χώρο όπου υπάρχουν μόνο συγγενείς.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του:

Θυμίζουμε πως  πολίτης δημοσίευσε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, την ώρα που οι αστυνομικοί συμπλήρωναν το εξώδικο σε ιδιοκτήτες ψησταριάς για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Οι ιδιοκτήτες αντέδρασαν έντονα προς τους αστυνομικούς, αφού όπως υποστηρίζουν στην ψησταριά δεν υπήρχε πελάτης και έβγαλαν τη μάσκα για να ξεκουραστούν. 

Μία από τις κυρίες στο βίντεο, που ομολογουμένως 'στόλισαν' τα μέλη της Δύναμης με διάφορα επίθετα ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν δεχόταν ο Αστυνομικός να του παρουσιάσει σχετική βεβαίωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE