Συναντήθηκαν Τσαβούσογλου - Δένδιας στη Μπρατισλάβα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Συναντήθηκαν Τσαβούσογλου - Δένδιας στη Μπρατισλάβα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν σε συνάντησή τους στην Μπρατισλάβα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 08/10, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια , στο περιθώριο του φόρουμ GLOBSEC στην Μπρατισλάβα. Πρόκειται για μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που πραγματοποιείται πριν από την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

«Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας έπειτα από μία περίοδο έντασης», σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν διμερή και περιφερειακά θέματα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE