Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Οι Τούρκοι αγνοώντας επιδεικτικά τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αλλά και τις παρεμβάσεις από διάφορους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστησαν ένα «προπαγανδιστικό σόου» προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο νησί και να γράψουν άλλη μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία.
Άνδρες με πολιτικά που βρίσκονταν μπροστά από τη σιδερένια πύλη αφαίρεσαν τα πρόχειρα κιγκλιδώματα και είπαν στον κόσμο, που ήταν εκεί, ότι μπορούσε να περάσει. Κανείς δεν ζήτησε έγγραφα ή επίδειξη ταυτοτήτων και ο κόσμος άρχισε να προχωρά από τον συγκεκριμένο δρόμο προς την παραλία.
Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν έξω από το σημείο εισόδου ήταν και κάποιοι που είχαν τυλιχθεί την τουρκική σημαία ή την κρατούσαν, όπως και την σημαία του ψευδοκράτους.
LIVE ΕΙΚΟΝΑ:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




