ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 17χρονος για την υπόθεση ληστείας εναντίον 12χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 17χρονος για την υπόθεση ληστείας εναντίον 12χρονου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη 08/10, διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Θυμίζουμε ότι η  ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, εναντίον 12χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από 17χρονο, ενώ βρισκόταν σε πάρκο, σε συνοικία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον 12χρονο, ο δράστης έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις στον αυχένα και στην πλάτη.

Εναντίον του 17χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο πριν τις 18:00, το απόγευμα της Τετάρτης (07/10), για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.