Το ΕΛΑΜ καλεί τους πολιτικούς να προσγειωθούν στο θέμα Ακιντζί

Το ΕΛΑΜ καλεί τους πολιτικούς να προσγειωθούν στο θέμα Ακιντζί

"Να αφήσουν τις χαρές και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα" καλεί το ΕΛΑΜ τους πολιτικούς της Κύπρου σε σχέση με την νίκη του Μουσταφά Ακιντζί στα κατεχόμενα.

Ανακοίνωση του ΕΛΑΜ αναφέρει ότι "δυστυχώς, τα όσα βλέπουμε είναι αποτέλεσμα της πικρής πραγματικότητας και έλλειψης ρεαλισμού, αφού επιβεβαιώνεται ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις ζουν πραγματικά σε παραμυθένιους κόσμους, μη αντιλαμβανόμενοι την πικρή πραγματικότητα".

"Ο Ακιντζί, όπως και ο κάθε Ακιντζί, θα είναι πάντα δέσμιοι στις πολιτικές βλέψεις και στρατηγικές της Τουρκίας, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μόλις λίγες μέρες πριν την εκλογή του λέγοντας «Δεν μπορώ να είμαι συγκρουσιακός με την Τουρκία»" αναφέρει το ΕΛΑΜ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο προβληματισμός του ΔΗΣΥ - Η Αννίτα σε αναζήτηση αριστίνδην ενόψει βουλευτικών

Ο προβληματισμός του ΔΗΣΥ - Η Αννίτα σε αναζήτηση αριστίνδην ενόψει βουλευτικών

Σε σαφάρι αναζήτησης υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο, με το οποίο θα κατέλθει στις βουλευτικές του 2026, βρίσκεται ο ΔΗΣΥ. Παρά το γεγονός ότι η Πινδάρου δείχνει φαινομενικά πως όλα βαίνουν βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, εντούτοις τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ διαφορετικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE