Το ΕΛΑΜ καλεί τους πολιτικούς να προσγειωθούν στο θέμα Ακιντζί

Το ΕΛΑΜ καλεί τους πολιτικούς να προσγειωθούν στο θέμα Ακιντζί

"Να αφήσουν τις χαρές και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα" καλεί το ΕΛΑΜ τους πολιτικούς της Κύπρου σε σχέση με την νίκη του Μουσταφά Ακιντζί στα κατεχόμενα.

Ανακοίνωση του ΕΛΑΜ αναφέρει ότι "δυστυχώς, τα όσα βλέπουμε είναι αποτέλεσμα της πικρής πραγματικότητας και έλλειψης ρεαλισμού, αφού επιβεβαιώνεται ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις ζουν πραγματικά σε παραμυθένιους κόσμους, μη αντιλαμβανόμενοι την πικρή πραγματικότητα".

"Ο Ακιντζί, όπως και ο κάθε Ακιντζί, θα είναι πάντα δέσμιοι στις πολιτικές βλέψεις και στρατηγικές της Τουρκίας, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μόλις λίγες μέρες πριν την εκλογή του λέγοντας «Δεν μπορώ να είμαι συγκρουσιακός με την Τουρκία»" αναφέρει το ΕΛΑΜ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE