ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ: Ώτοστοπ ή κάτι πολύ πιο σοβαρό πίσω από το χαμό του- Ζήτησε χρόνο ο φερόμενος δράστης

ΠΑΦΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΟΥ: Ώτοστοπ ή κάτι πολύ πιο σοβαρό πίσω από το χαμό του- Ζήτησε χρόνο ο φερόμενος δράστης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει  στη Πάφο, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 10/9 ο 38χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον θάνατο του Igor Kamanets από την Ουκρανία, ηλικίας 46 ετών, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου.


Η Αστυνομία Πάφου καταχώρησε τελικώς υπόθεση για ανθρωποκτονία εναντίον του κατηγορούμενου και κατόπιν αιτήματος της κατηγορούσας αρχής, που εκπροσωπείται από την Ευαγγελία Μανώλη, παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου για απάντηση.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 17η Σεπτεμβρίου του 2020 στις 09:00 το πρωί προκειμένου ο 38χρονος να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στην σημερινή δικάσιμο ο κατηγορούμενος ζήτησε χρόνο για να διορίσει δικηγόρο και ζήτησε από το Δικαστήριο να μην απαντήσει στην κατηγορία μέχρι το διορισμό δικηγόρου του. Επίσης δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου του 2020 ώστε να χειριστεί ο δικηγόρος που θα διορίσει το θέμα αυτό. 


Η εισαγγελία που εκπροσωπείται στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείο από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση και το Κακουργιοδικείο Πάφου που συνεδριάζει στην Πάφο υπό την νέα του σύνθεση ( πρόεδρος Δημήτρης Κίτσιος και πάρεδροι κκ Παπαπέτρου και Χατζηπαπά ) ενέκρινε το αίτημα και όρισε την υπόθεση την ερχόμενη Πέμπτη για απάντηση στις κατηγορίες.

Επίσης το Κακουργιοδικείο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση. 

Σημειώνεται πως έχει ήδη διενεργηθεί αναγνωριστική παράταξη όπου η συμβία και ο αδερφός του θύματος αναγνώρισαν τον ύποπτο ως το άτομο που το θύμα τους είχε αναφέρει. 

Επίσης, φίλος του θύματος, αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή του τραυματισμού του, συμμετείχε στην αναγνωριστική παράταξη και αναγνώρισε τον ύποπτο. 

Περαιτέρω αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον ύποπτο κατά τον χρόνο του τραυματισμού του θύματος.  

Σε εξέταση βρίσκονται δε και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 46χρονου, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, 2020 βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει.

Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης. Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να τα δώσει.

Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της στοχεία που δείχνουν ότι το περιστατικό δεν είναι τόσο 'αθώο'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top