ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Γ.Περδίκη σε Χ. Ερωτοκρίτου: Να επεκταθεί η αναστολή των εκποιήσεων άμεσα - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Επιστολή Γ.Περδίκη σε Χ. Ερωτοκρίτου: Να επεκταθεί η αναστολή των εκποιήσεων άμεσα - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Επιστολή απέστειλε στην Πρόεδρο και τα Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης αναφορικά με την επανέναρξη των εκποιήσεων από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης δανείων (Altamira, Gordian κλπ).

Όπως αναφέρει ο κ. Περδίκης στην επιστολή του, το θέμα έθεσε κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τη Δευτέρα 07/09. Ο βουλευτής του Κινήματος επαναλαμβάνει την εισήγησή του να απευθυνθεί η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στους αρμόδιους φορείς και να ζητήσει επέκταση της αναστολής των εκποιήσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.

«Σας υπενθυμίζω ότι είχατε εισηγηθεί να περιμένουμε να τεθεί το θέμα στην προγραμματιζόμενη για σήμερα (σ.σ. 09/09/20) συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά την αναβολή της συνεδρίασης των Αρχηγών των Πολιτικών Κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώ ότι επιβεβαιώνεται η θέση μου για άμεση δράση εκ μέρους της Επιτροπής», αναφέρει ο κ. Περδίκης.

«Επιβάλλεται να τοποθετηθούμε άμεσα ως Κοινοβουλευτική Επιτροπή», καταλήγει η επιστολή του βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top