ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Ώτοστοπ ή πιθανόν κάτι σοβαρότερο πίσω από το θάνατο του 46χρονου- Τα τρία κομμάτια του παζλ

ΠΑΦΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Ώτοστοπ ή πιθανόν κάτι σοβαρότερο πίσω από το θάνατο του 46χρονου- Τα τρία κομμάτια του παζλ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της 15ης Ιουλίου στην Πάφο, από το οποίο 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού το βράδυ της Παρασκευής 24/7.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 46χρονου, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, 2020 βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει. Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης. Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να τα δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

Ψάχνοντας για τα «χαμένα κομμάτια του παζλ» η Αστυνομία εντοπίζει κενά στην υπόθεση που ίσως να φανερώνουν ότι η πραγματική αιτία που βγήκε μαχαίρι να ήταν άλλη.

Αρχικά, ο 46χρονος δεν ήταν πεζός στην περιοχή αλλά με το όχημα του, με το οποίο μάλιστα εγκατέλειψε το σημείο και στο οποίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε αίμα.

Κατά δεύτερον, ο 46χρονος, αν και τραυματίας, δεν θέλησε αρχικά να επισκεφθεί Νοσοκομείο αλλά ούτε και να ενημερώσει την Αστυνομία για το περιστατικό. «Αναγκάστηκε» να μεταβεί στο Νοσοκομείο, καθώς το χτύπημα με μαχαίρι φαίνεται να είχε τρυπήσει το στομάχι (λεπτό έντερο) του με αποτέλεσμα να μολυνθεί.

Τρίτο σημείο που «δείχνει» ότι κάτι άλλο ίσως να έχει συμβεί είναι και η σωματοδομή των δύο «πρωταγωνιστών στο αιματηρό επεισόδιο, με μέλη του ΤΑΕ Πάφου να εκτιμούν ότι μόνος του ο 38χρονος δεν μπορούσε να καταφέρει πλήγματα στο θύμα, μιας και επρόκειτο για ένα γεροδεμένο άντρα.

Να σημειώσουμε ότι ο 38χρονος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές, αρνείται να μιλήσει για τις συνθήκες γύρω από τα μαχαιρώματα, ενώ όπως πληροφορούμαστε η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή του φόνου εκ προ μελέτης, κατηγορία την οποία η Αστυνομία θα έχει στοιχεία ώστε να στηρίξει ενώπιον Δικαστηρίου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 46χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροτομή στην σορό του την οποία θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top