Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γερμανός φίλαθλος, Μάρκο Χέις (γνωστός περισσότερο στους Απολλωνίστες, μιας και εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει τη Λεμεσιανή ομάδα στην Κύπρο, ενώ στη χώρα του είναι οπαδός της Γιούνιον Βερολίνου), ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου απέναντι στο Μαυροβούνιο, δύο φωτογραφίες, όπου παρακολουθεί το παιχνίδι τηλεοπτικά, ντυμένος με τα σήματα της Κύπρου μας και με Κυπριακή μπύρα στο χέρι, γράφοντας στα Ελληνικά «Πάμε Κύπρος».

Δείτε την ανάρτηση του:

The post Γερμανός οπαδός με Κυπριακή μπύρα βλέπει την Εθνική μας και… «Πάμε Κύπρος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE