Περαιτέρω ενημέρωση για τα χαρτάκια για ΠΑΠ...

Περαιτέρω ενημέρωση για τα χαρτάκια για ΠΑΠ...

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όπου ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης στους δικαιούχους για τα 508 εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, δεν εξάσκησαν το δικαίωμα προτεραιότητας τους 69 φίλοι της ομάδας μας. Αυτά τα εισιτήρια θα διανεμηθούν στα 69 άτομα που ακολουθούν στο σύστημα βαθμολόγησης και έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 790 βαθμούς. Οι θέσεις τους αναγράφονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας δεν θα υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015: 14:30-19:00
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015: 09:00-12:00

* Πληρωμή μόνο με μετρητά

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ
• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.