Προσοχή! Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω τροχαίου δυστυχήματος

Προσοχή! Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω τροχαίου δυστυχήματος

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως λόγω τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το στάδιο Γ.Σ.Π., έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας που οδηγούν στη Λεμεσό.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μέσω της εξόδου Λατσιών, χρησιμοποιώντας τον νέο υπέργειο, κυκλικό κόμβο παρά το Γ.Σ.Π..

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.