ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο σε πωλήσεις σκωτσέζικο ουίσκυ στον κόσμο, ανέδειξε δύο νέους νικητές.

Το πρώτο σε πωλήσεις σκωτσέζικο ουίσκυ στον κόσμο, ανέδειξε δύο νέους νικητές.

Το Johnnie Walker, το πρώτο σε πωλήσεις σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, ανέδειξε ακόμα δύο νικητές, τη Γεωργία Ηλία και τον Κυριάκο Αναστασιάδη, στο Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring,

Το Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring υπόσχεται στους λάτρεις του ουίσκι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν το ταξίδι των μυστικών και τη μαγεία του Johnnie Walker, χωρίς κανένα δικό τους κόστος.

Σε μια διαφορετική βραδιά, στο σπίτι σας, ο ειδικός του Johnnie Walker θα σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Μέσα από το πρόγραμμα Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring θα μάθετε όλα τα μυστικά παραγωγής του σκωτσέζικου ουίσκι, την καταπληκτική του ιστορία, και θα ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο. Σε μια ξεχωριστή και ευχάριστη βραδιά με την παρέα σας θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ειδήμονες του ουίσκι.

Όσοι παρακολουθήσουν το Home Mentoring μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε μήνα και να κερδίσουν είτε όλη την γκάμα του Johnnie Walker είτε ένα Johnnie Walker Blue Label Porsche Design Mini Cube.

Για να διοργανωθεί στο σπίτι σας το Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτησή σας και να καλέσετε στο σπίτι σας από 6 μέχρι 12 φίλους σας, οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε. Ο ειδικός του Johnnie Walker θα αναλάβει τα υπόλοιπα!

Μπορείτε να καταχωρήσετε την αίτησή σας μέσω facebook στο www.facebook.com/johnniewalkercyprus ή να καλέσετε στο 96400550 για περισσότερες πληροφορίες.

Απολαμβάνετε υπεύθυνα
Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top