La Casa de Pape: Διακοπές στην Ελλάδα για τον “Arturito” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

La Casa de Pape: Διακοπές στην Ελλάδα για τον “Arturito” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Ελλάδα βρέθηκε  για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Εnrique Αrce, ο “Arturito” που γνωρίσαμε όλοι μέσα από συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά La Casa de Pape. 

Ο Ισπανός ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα και κατόπιν στη Φολέγανδρο για να χαλαρώσει λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του πέμπτου και τελευταίου κύκλου της σειράς.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευε φωτογραφίες από το ταξίδι του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE