Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώσε την συναυλία του τελευταία στιγμή 

Μια μεγάλη συναυλία ήταν προγραμματισμένο να δώσει το βράδυ του Σαββάτου (8/8) ο Αντώνης Ρέμος στην Ρόδο.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την αιτία της ακύρωσης, μιας και η συναυλία ήταν sold out, όμως ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλη την αλήθεια.

«Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι αποστάσεις ασφαλείας του COVID-19, είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους μου από τη Ρόδο και σε όλους αυτούς που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be continued…», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.