Επ. Εθελοντισμού: Θα συμμετέχει διαδικτυακά σε συζήτηση της Παγκόσμιας Τεχνικής Επιτροπής των ΗΕ

Επ. Εθελοντισμού: Θα συμμετέχει διαδικτυακά σε συζήτηση της Παγκόσμιας Τεχνικής Επιτροπής των ΗΕ

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, Γιάννης Γιαννάκη, θα συμμετέχει διαδικτυακά σε συζήτηση της Παγκόσμιας Τεχνικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών με θέμα: «Εθελοντισμός – Agenda 2030».

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού αναφέρει ότι η διαδικτυακή συζήτηση θα έχει διάρκεια 4 ημερών (13-16/7/2020) και θα καλύψει θέματα σε σχέση με τον Εθελοντισμό και την Πανδημία, την ενίσχυση του Παγκόσμιου Εθελοντισμού, Εθελοντισμός και 17 Στόχοι Βιώσιμη Ανάπτυξης.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ομιλητές από Ηνωμένα Έθνη, Υπουργοί Κρατών Μελών των Ηνωμένων Εθνών, Εκπρόσωποι ΜΚΟ.

Στόχος της διαδικτυακής συζήτησης, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι η ανάδειξη του σημαντικού ρόλου του εθελοντισμού στην αντιμετώπιση της Πανδημίας αλλά και του ρόλου του για την εφαρμογή των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE