ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά τον σύζυγο, χειροπέδες και στον πατέρα της αρχιλογίστριας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά τον σύζυγο, χειροπέδες και στον πατέρα της αρχιλογίστριας

Μετά το σύζυγό της, χειροπέδες πέρασε την Πέμπτη (2/7) η Αστυνομία και στον 73χρονο πατέρα της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, από την οποίαν εκδόθηκαν πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και κλάπηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλαίσιο του λογιστικού ελέγχου που ολοκληρώνεται, διαπιστώθηκε έκδοση αριθμού επιταγών της εταιρείας με δικαιούχο τον 73χρονο, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ.

Ως εκ τούτου η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα στη σύλληψη του, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να δηλώνει πως ό,τι έχει να πει θα το πει στο δικαστήριο, θέση την οποίαν διατηρούν τόσο η 49χρονη όσο και ο 63χρονος σύζυγος της.
 
Αύριο ο 73χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ενώ υπενθυμίζεται πως ένα τέταρτο διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εκδόθηκε την Τρίτη (30/6) εναντίον της 49χρονης.
 
Από το περασμένο Σάββατο (27/6)  τελεί υπό 8ήμερη κράτηση και ο σύζυγος της, ο οποίος συνελήφθη αφού φέρεται να προχώρησε στην εξαργύρωση 19 επιταγών της εταιρείας για ποσό πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Η υπόθεση κρίνεται ως πρωτοφανής καθώς το ποσό της υπεξαίρεσης που διερευνάται φτάνει μέχρι και τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χαρακτηρίζεται από την πολυπλοκότητα της, όπως ανέφερε προχθές και το ίδιο το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο όγκο δεδομένων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτών και του ανεξάρτητου ελεγκτή.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE