ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χ. Γιαννάκη για ΟΚΥπΥ: 'Δεν μπορούμε να λέμε ότι δώσαμε μια έγκριση από την στιγμή που δεν είναι καταγεγραμμένο'

Χ. Γιαννάκη για ΟΚΥπΥ: 'Δεν μπορούμε να λέμε ότι δώσαμε μια έγκριση από την στιγμή που δεν είναι καταγεγραμμένο'

Την θέση ότι το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ δεν είχε δώσει έγκριση για δημιουργία νέας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας εξέφρασε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

Σε τοποθετήσεις της, η κ. Γιαννάκη, ανέφερε χαρακταρηστικά τα εξής: 'όπως ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ αλλα και εγώ ως ΓΔ του Υπουργείου Υγείας, που είμαι ex officio στο Διοικητικό Συμβούλιο, την συγκεκριμένη ημέρα απουσίαζα καθ' όλη την διάρκεια αυτής της σημαντικής συνεδρίας, αλλά οφείλω να πω ότι ως Διοικητικό Συμβούλιο δεν είχε δοθεί έγκριση επί αυτής της διαδικασίας'.

'Επίσης, ουδέποτε το Υπουργείο Υγείας είχε οποιαδήποτε ενημέρωση, όχι επί της δαπάνης και το τονίζω αυτό επειδή είμαι δημόσια λειτουργός -αλλά επί της διαδικασίας, σημείωσε η κ. Γιαννάκη.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι 'είτε είσαι στον ιδιωτικό τομέα είτε είσαι στο δημόσιο, να ακολουθούνται οι διαδικασίες οι οποίες είναι βάση σχετικών κανονισμών.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου για άδειασμα του ΟΚΥπΥ, η κ. Γιαννάκη απάντησε ότι 'δεν είναι άδειασμα, συμμετέχουμε στο ΔΣ, έχουμε βοηθήσει τον ΟΚΥπΥ και τον βοηθούμε αλλά δεν μπορεί ούτε ο ΓΔ του Υπουργείου Οικονομικών, ούτε η Γενική Διευθύντρια που εν πάση περιπτώσει δεν ήμουν σε αυτή την συνεδρία, να λέμε ότι δώσαμε μια έγκριση, από την στιγμή που δεν είναι καταγεγραμμένο και τα πρακτικά αυτά έχουν κυκλοφορήσει'.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top