ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Σε Ελληνοκύπριο ανήκει η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Σε Ελληνοκύπριο ανήκει η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού

Σε Ελληνοκύπριο ανήκει η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που κατασχέθηκε η Αστυνομία την Τετάρτη (01/07), στο πλαίσιο των ερευνών της για τη δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνου.

Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξασφάλισε ένταλμα έρευνας σε οικία Ελληνοκύπριου και στο πλαίσιο αυτό εντόπισε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι εξεταστές της υπόθεσης προέβησαν στις απαραίτητες διευθετήσεις ούτως ώστε να γίνουν επιστημονικές εξετάσεις σε αυτήν και να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με το έγκλημα.

Από τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας λήφθηκε κατάθεση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν συνελήφθη.

Θυμίζουμε ότι ο Καλλιτσιώνης δολοφονήθηκε στην πατρική του οικία την περασμένη Πέμπτη (25/06). 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE