ΥΠ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Ικανοποίηση για την δεύτερη φάση λειτουργίας των αεροδρομίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΠ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Ικανοποίηση για την δεύτερη φάση λειτουργίας των αεροδρομίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ικανοποιημένος δείχνει ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, με αφορμή την έναρξη της δεύτερης φάσης επαναλειτουργίας των αεροδρομίων.

Με ανάρτηση του στο facebook ο κ. Καρούσος τονίζει τόσο την ικανοποίηση του, αλλά παράλληλα στέλνει μήνυμα πως κύριο μέλημά μας είναι η δημόσια υγεία.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η Κύπρος εισέρχεται από σήμερα στη δεύτερη φάση λειτουργίας των αεροδρομίων της, επεκτείνοντας έτσι τη συνδεσιμότητά της με περισσότερες χώρες του εξωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα μετακίνησης μεγαλύτερου αριθμού επιβατών από και προς τη χώρα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειες μας με κύριο μέλημά μας τη δημόσια υγεία», έγραψε ο κ. Καρούσος. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.