Να γυρίσει σελίδα!

Να γυρίσει σελίδα!

Ο χτεσινός αποκλεισμός της ΑΕΚ από την ΑΕΛ πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και η ομάδα της Λάρνακας να στρέψει τη προσοχή της στο προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του μετά το παιχνίδι κυπέλλου και ενδεχόμενη νίκη τ Σάββατο στο ΓΣΠ θα αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο. 

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Βάντερ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το τσίρειο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE