Το πριμ του Πρόδρομου

Το πριμ του Πρόδρομου

Πέρσι στο τελευταίο ματς της χρονιάς όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Πρόδρομος Πετρίδης έδωσε πριμ 100 χιλιάδες Ευρώ στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές.

Αν πάλι και φέτος πάρουν το νταμπλ θα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αρκετές χιλιάδες Ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE