Το πριμ του Πρόδρομου

Το πριμ του Πρόδρομου

Πέρσι στο τελευταίο ματς της χρονιάς όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Πρόδρομος Πετρίδης έδωσε πριμ 100 χιλιάδες Ευρώ στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές.

Αν πάλι και φέτος πάρουν το νταμπλ θα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αρκετές χιλιάδες Ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.