«Ήσασταν φανταστικοί»

«Ήσασταν φανταστικοί»

​Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Αντρέας Λευκαρίτης μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την κατάκτηση του τροπαίου.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο τον κόσμο της ομάδας:

«Ήσασταν φανταστικοί. Αυτό που έζησα χθες ήταν απερίγραπτο. Από την ημέρα που ανάλαβα, είχα την επιθυμία αυτό το γήπεδο να γεμίσει κόσμο. Ήσασταν πραγματικά υπέροχοι και το αξίζετε. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη ένας σπουδαίος τελικός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE