ΚΥΠΡΟΣ

Η χρονιά για αυτήν να τελειώσει 20 του Μάη...

Η χρονιά για αυτήν να τελειώσει 20 του Μάη...

Τα ψέματα τέλειωσαν… Η πιο μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ στην τρέχουσα περίοδο (θα ξεκαθαρίσει το βράδυ εάν υπάρχει και άλλη) έφτασε. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου καλείται να παρουσιαστεί συνεπής και η χρονιά για αυτήν «σώζεται» μονάχα με πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

 

Η ΑΕΛ υποδέχεται η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΚ στα πλαίσια των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.  Το 2-2 του πρώτου αγώνα, της Μεγάλης Τετάρτης στο ΓΣΖ, μπορεί να έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, αλλά σε καμία περίπτωση οι «ένοικοι» του αποδυτηρίου της ΑΕΛ δεν παρασύρονται, αλλά παραμένουν σοβαροί, προσγειωμένοι στο στόχο για να βρεθούν στον τελικό της 20ης Μαϊου.

Σε σχέση, φυσικά, με την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης, ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει περισσότερες επιλογές παικτών στη διάθεση του.  Βέβαια, το πολύ καλό πρόσωπο που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα της 08ης Απριλίου δύσκολα θα φέρουν τον Κύπριο τεχνικό στο να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ.

Ο Φεγκρούς θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.  Σαμπού και Μεντί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γαλαζοκιτρίνων, με εκ των κορυφαίων του πρώτου ημιτελικού, Ελευθερίου, στο δεξί αμυντικό άκρο και τον Καρλίτος στο αριστερό.  Το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ θα αποτελούν οι Γκουϊντιλεγιέ και Σακέττι, με τον Μπεμπέ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή.  Ο Σαρδινέρο θα καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Καλό την αριστερή με το σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΛ στο ΓΣΖ, Σέμα, στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ρομέρο είναι στις επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου για την υπεράσπιση της εστίας της ΑΕΛ.  Ο Σιέλης είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για την άμυνα εάν χρειαστεί, όπως και οι Νικολάου, Σταύρου, Ταγκμπατζούμι, Εντμάρ, Οχένε, για άλλες θέσεις, αλλά όλοι αυτοί λογικά θα είναι στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού σε ζήτημα αλλαγής εάν χρειαστεί σύμφωνα με την εξέλιξη που θα έχει ο αγώνας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top