Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα φοιτητών University of Surrey: Μια προσπάθεια, 1800 συναισθήματα.

Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα φοιτητών University of Surrey: Μια προσπάθεια, 1800 συναισθήματα.

Η Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα φοιτητών του University of Surrey έχει 1800 λόγους να αισθάνεται περήφανη.

Ο κάθε φοιτητής  με τον δικό του τρόπο συνέβαλε στην συνολική προσπάθεια φιλανθρωπικής δράσης που έγινε την φετινή χρονιά.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η κοινότητα κατάφερε  να συγκεντρώσει το συνολικό ποσό των €1800.

Το ποσό των €1000 δόθηκε στους Μικρούς Ήρωες στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου νοσοκομείου.

Το υπόλοιπο μέρος των χρημάτων και συγκεκριμένα το ποσό των €800 δόθηκε στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα Ελλάδος για δωρεές προς αποπληρωμή έκτακτων δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (COVID-19).

Αποδείχθηκε πως όταν υπάρχει θέληση όλα είναι πιθανά για ένα καλύτερο αύριο.

Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE