Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών έρχεται «Στο Σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες του.

Το Σάββατο, 30 Μαΐου, στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ για μία μαγική βραδιά.

«Τι να το κάνω», «Ψέματα», «Τα κατάφερες», «Ξημερώματα», «Πόσο», «Όσα Νιώθω», «Αποχωρώ», «Στη δική μου Αγκαλιά» είναι μερικές από τις επιτυχίες του.  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια σε μία ξεχωριστή συνάντηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Μπάμπη Στόκα και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Ακόμη, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αθήνα μου».

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ.

Δείτε το trailer πατώντας εδώ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE