ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανοίγουν την 1η Ιουνίου τα νηπιαγωγεία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανοίγουν την 1η Ιουνίου τα νηπιαγωγεία

Η εκπαίδευση προσχολικής ηλικίας, 3 – 6 χρόνων, επαναλειτουργεί στα κατεχόμενα από την 1η Ιουνίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο παιδείας και πολιτισμού» ανακοίνωσε ότι τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουνίου για φύλαξη παιδιών. Πρόκειται, προστίθεται, για απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» που αφορά τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία.
 
Να σημειωθεί ότι ο Κουντρέτ Οζερσάι είχε δηλώσει προ ημερών ότι η σχολική χρονιά τέλειωσε, ανακοινώνοντας ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία μέχρι το τέλος Ιουνίου, που τελειώνει η κανονική σχολική χρονιά. Τα ιδιωτικά σχολεία στα κατεχόμενα εργάζονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE