Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Μπορεί το «Δικαστήριο μόδας» να είχε αρχικά προγραμματιστεί για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες του Open αποφάσισαν τελικά να το αφήσουν στο «συρτάρι».

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να δούμε την εν λόγω εκπομπή στις οθόνες μας, αφού ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει το «Δικαστήριο μόδας» να προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από την νέα σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και να συνεχιστούν καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού τα στελέχη θέλουν να έχουν στα χέρια τους μεγάλο στοκ επεισοδίων, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην παρουσίαση του νέου αυτού project αναμένεται να δούμε την Μαρία Μπακοδήμου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE