Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Μπορεί το «Δικαστήριο μόδας» να είχε αρχικά προγραμματιστεί για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες του Open αποφάσισαν τελικά να το αφήσουν στο «συρτάρι».

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να δούμε την εν λόγω εκπομπή στις οθόνες μας, αφού ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει το «Δικαστήριο μόδας» να προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από την νέα σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και να συνεχιστούν καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού τα στελέχη θέλουν να έχουν στα χέρια τους μεγάλο στοκ επεισοδίων, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην παρουσίαση του νέου αυτού project αναμένεται να δούμε την Μαρία Μπακοδήμου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE