ΣΥΜΠΛΟΚΗ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

ΣΥΜΠΛΟΚΗ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία την Κυριακή 17/05, ηλικίας 27 και 18 ετών για την υπόθεση συμπλοκής που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 16/05, στην Λευκωσία.

Η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου (16/05), σε περιοχή στο Καϊμακλί.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυματίστηκε από μαχαίρι 26χρονος.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στα δύο χέρια και αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους γιατρούς ως εκτός κινδύνου.

 

Θυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα 20, 28 και 19 ετών.

Επίσης υπενθυμίζουμε  πως στην συμπλοκή συμμετείχαν Κύπριοι και αλλοδαποί. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE