ΣΥΜΠΛΟΚΗ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καυγάς μεταξύ Κυπρίων και αλλοδαπών- Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα

ΣΥΜΠΛΟΚΗ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καυγάς μεταξύ Κυπρίων και αλλοδαπών- Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου 16/5 μετά από πληροφορία για άγρια συμπλοκή στην περιοχή «Βόρειος Πόλος» στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στον καυγά, που ξεκίνησε για άγνωστη αιτία, συμμετείχαν Κύπριοι και αλλοδαποί με την Αστυνομία μάλιστα να καταδιώκει τους δράστες, χωρίς ακόμα να έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) νεαρός Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας (5 τουλάχιστον περιπολικά) και αξιολογούν πληροφορίες που θα φτάσουν στα ίχνη των «πρωταγωνιστών» του άγριου καυγα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE