ΚΟΥΣΙΟΣ: Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

ΚΟΥΣΙΟΣ: Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στα κατεχόμενα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Ο κ. Κούσιος είπε πως κατόπιν αιτήματος του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, η Κυπριακή Δημοκρατία προσφέρθηκε να παράσχει βοήθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς στις κατεχόμενες περιοχές.

Πρόσθεσε πως το πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών άρχισε να επιχειρεί από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 17/05, και συνεχίζει να επιχειρεί για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Είπε ακόμη πως αναμένεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να επιχειρήσει προς τον σκοπό αυτό και το ελικόπτερο του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.