ΒΙΝΤΕΟ από προπόνηση της ΑΕΛ – «Οι προπονήσεις σε γκρουπ κάθε άλλο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΒΙΝΤΕΟ από προπόνηση της ΑΕΛ – «Οι προπονήσεις σε γκρουπ κάθε άλλο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τον γυμναστή της ΑΕΛ, Χάρη Φαλά.

Τι έγραψε: 

«Mind over Body!!
Όταν έχεις καταφέρει να χτίσεις μια αθλητική κουλτούρα και ένα “mindset” τέτοιο που να χαρακτηρίζει εσένα και τους αθλητές σου, τότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από που είδα εγώ σήμερα στα πρώτα tests!
Αθλητές συνειδητοποιημένους και σε καλή κατάσταση αναλόγως των συνθηκών που να μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε επανέναρξη!!!
Οι προπονήσεις σε groups κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικές δεν χαρακτηρίζονται αλλά καλύτερες μέρες έρχονται!!
Very well done my boys!
2 months well spent and not wasted!
Let the game start»

The post ΒΙΝΤΕΟ από προπόνηση της ΑΕΛ – «Οι προπονήσεις σε γκρουπ κάθε άλλο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE